12. mars 2007

CIA

Du kan fint ha en tatovering eller to. Men du má ha fylt 18 og vaere US citizen. Du kan igrunn jobbe med de tingene som passer deg, om du tór, -og om du er god pá á keep secrets.

Garantert ikke kjedelige dager pá jobb. Alltid noe nytt.

Her er noen rough requirements for stillingsprofilene ved de ulike avdelingene: https://www.cia.gov/cia/ciakids/who_we_are/people.shtml

CIA har fancy hjemmeside og alt.
Hvem kan jeg jobbe for hvis jeg er norsk?
:)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du er jammen meg iderik til tusen!
Hva har studert forresten, hvis du vil si det;)
Hva med å jobbe innen bistand i utlandet? Tror det ville passet akkurat midt i blinken! :)

Ha en fin tirsdag!
Hilsen Cattinka

Anonym sa...

DU HAR SISTEN!:) For meg info se siden min: cattinka. blogspot...

Anonym sa...

FOr MER info ... skulle det stå..

rita rata sa...

Hei, Catt!
Takk for invitasjonen!
Má dessverre beklage at jeg ikke blir med pá sisten. Bloggen min handler igrunn ikke sá mye om meg, og derfor fóles det litt merkelig á slá opp hemmelige smádetaljer om meg selv pá fórstesiden...

Sá du fár se om du finner noen andre som kan erstatte meg, istedenfor.

Ang. studier sá má jeg vel si at de beste studiene er de man ikke har papirer pá. I hvertfall er det min erfaring. Alt det som skjer i livet planlagt eller helt uplanglagt, mennesker man móter underveis, livssituasjoner,veivalg,kulturer, sprák og det ene med det andre.

Av "sertifiserte" studier, siden du lurer pá det, har jeg blant annet tatt litt spansk pá Universitetet og er ellers barnevernpedagog. Men som sagt: de beste studiene fár man ved livets skole. :)

Artig det du sa om bistandsarbeider. Jeg begynte i ny jobb igár, pá en legeklinikk (HELT utforbi mine egne planer og ambisjoner om alt det jeg kunne tenke meg á jobbe med og har vaert pá intervjuer for i det siste)...
- Sá ná er det pá med legefrakken, smile pent, dyppe stix i urin, ting pá labén og alt mulig pá engang! Det er helt villt! Har aldri gjort sánt fór!

Gud har nok styringen pá dette, for jeg hadde IKKE planlagt det! :)

Ha en fin dag!

Amelie78 sa...

GRATULERER MED NY JOBB!!!!! Hørtes spennende ut. Jeg har også fått en ny ekstrajobb. En skrivejobb som har dalt ned i fanget mitt. Forteller senere.

GID

rita rata sa...

Amie: GID og!
Takk! Det er en rimelig hektisk jobb! Hadde min 3. dag i dag og begynner á fá bittelitt mer oversikt, -har allerede gjort siiiinnsykt mange ting jeg aldri har gjort fór eller noensinne har forestilt meg at jeg ville gjóre EVER i livet. Og det er jo spennende. Pá sóndag var jeg arbeidsledig og kjedet meg, pá mandag ringte de meg helt ut av det blá (har aldri engang vist min interesse/sókt pá jobb/visste at klinikken fantes), og allerede pá tirsdag satt jeg i resepsjonen og var ansatt.. :) Snakk om fortgang og "snabba ryck"! :)

Lykke til med skrivejobben din! Spent pá á hóre mer om den! Snakkes pá mail.
:).

Anonym sa...

RItarata: Grattis med jobb!!!
Så kult: du snakker spansk??

Cattinka

rita rata sa...

Catt: Takk! :)
Jada, her gár det i spansk stort sett 24 t i dógnet.